Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop op verzoek
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
He Ouwe
Andre Hazes Jr
06:03
Recent gedraaid:
Eyes as the morning light
Ben Steneker
06:00
Windblow.
Windblow
05:57
Nieuws
Novum
05:55
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop op verzoek
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop op verzoek
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Nieuwe single Mitch Kerstens - DELICIA! reactie(s)
16-09-2017

Het gaat erg goed met de carrière van zanger Mitch Kerstens! Veel mooie
optredens en ook zijn laatst verschenen singel “Ik verlang zo naar die nachten” viel zeer goed in de smaak bij zowel de liefhebbers als bij de radio stations. Daarom dook hij opnieuw met producer/tekstschrijver André Kooiman de studio van AKMP in om een opvolger van zijn succes singel te maken. Het resultaat mag er weer zijn! Zijn nieuwe singel is een heerlijk dansbare en meezingbare track geworden met de titel; Delicia. De singel werd wederom geschreven door André Kooiman en gemaakt in de nieuwe stijl van Mitch Kerstens, met fantastisch klinkende trompet partijen en heerlijk opzwepende accordeon solo’s. “Geloof me; als je ‘m 1x hoort zing je m mee!” zegt

Lees Meer...

Andre Pronk - Waar is toch mijn caravan ( Nieuwe single ) reactie(s)
30-08-2017

De 44 jarige Andre Pronk komt na zijn laatste Carnavals Hit Patat met Polonaise uit 2016 nu op een geheel eigen wijze terug met een nieuwe zomer Single Waar is toch mijn Caravan.

Het nummer is gebaseerd op de cover van Herman Berkien uit 1983.
Het idee van Andre speelde al een kleine 3 jaar op dit leuke nummer op te gaan nemen. Zijn twijfels hielden hem aanvankelijk tegen. Zijn maatje Jan Koetsier overtuigde hem echter het toch te doen. Andre ging er dan ook helemaal weer voor. Het resultaat mag er zijn.


Hierbij presenteert Andre Pronk zijn nieuwe single en clip: Waar is toch zij caravan

 


Lees Meer...
Henk Wijngaard - Hoeveel Kilometer  ( Nieuwe single ) reactie(s)
30-08-2017

”Het zoeken naar inspiratie voor liedjes over het chauffeursleven valt niet altijd mee. Zeker niet wanneer je er al meer dan 100 hebt geschreven, bezongen, en steeds weer probeert de emoties van onze mannen en vrouwen van de weg in een liedje neer te zetten.
Maar dan ineens duikt er een liedje op van mijn studio producer Niels Lingbeek en na het een aantal keren te hebben beluisterd, is dit nummer uiteindelijk opgenomen en op cd gezet.
Hopelijk voelen mijn fans en aanhang de emotie van de lange ritten en afstanden met mij mee in dit nieuwe Truckersliedje "Hoeveel Kilometers" aldus Henk Wijngaard

 

hieronder kun je de bij behorende videoclip zien


Lees Meer...

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 113
https://www.friesepiraten.nl/nieuws

Copyright © 2014 - 2017 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl