Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Frisian Queen Artiesten Vaart
Frisian Queen Artiesten Vaart
06-05-2015

De artiestenvaart is  samen met de toenmalige radiozender Holland-FM, opgezet. Een radiozender met veel luisteraars van Hollandstalige muziek en een artiestenvaart pasten goed bij de zender.

De zender Holland FM is overgenomen door Radio Continu, na enkele plezierige en gezellige jaren zou het ook betekenen dat de Holland-FM artiesten vaart zou verdwijnen.

Dit hebben we voorkomen door de opzet niet te veranderen. De Frisian Queen heeft samen met Ineke Pullen er een Frisian Queen Artiestenvaart van gemaakt met als thema “Hollandse middag”

Voor mensen die een keer een dagje uit willen en van gezellige Hollandse muziek houden, organiseren wij bijna elke laatste Zondag van de maand een Hollandse Artiesten Vaart. Tijdens deze vaart treden er elke keer 3 tot 4 artiesten op. U kunt vanaf 14:00 uur inschepen. We vertrekken rond 15:00 uur. Rond 19:00 uur meren we weer aan. Opstap is in onze thuishaven te Akkrum en de kosten zijn €12,50 p.p., kinderen jonger dan 12 jr. betalen €7,50 p.p.

Tijdens deze tocht serveren wij diverse broodjes en snacks. De zondagen waarop wij dit organiseren staan hieronder uitgelicht, u ziet dan welke artiesten er optreden, wilt u voor deze datum reserveren? Vul dan het reserveringsformulier in. U bent dan verzekerd van een toegangsbewijs.

Op 18 april organiseren wij een “Back to the 80’s party”, de kosten hiervan zijn € 10,-. inschepen vanaf 20:30, vertrek 22:00. We meren weer aan om 0:00. Het feest stopt om...

http://www.frisian-queen.nl/evenementen/

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 25
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/11/Frisian-Queen-Artiesten-Vaart

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl