Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Zanger Albert West (65) overleden
Zanger Albert West (65) overleden
04-06-2015

De Brabantse zanger Albert West is vanochtend overleden. Hij was 65 jaar. West werd vorige week aangereden en lag sindsdien in een ziekenhuis in Tilburg.

Albert West werd vooral bekend met covers van nummers uit de jaren 60. Tijdens zijn 48 jaar durende carrière had hij meerdere hits, zoals Give a little love (met Albert Hammond), Mockin' Bird Hill en Amarillo. Hij nam albums op met verschillende internationale artiesten, onder wie Helen Shapiro en Tony Christie.

Positief
De zanger raakte een paar jaar geleden deels verlamd, waardoor hij zijn carrière moest beëindigen. Toch was hij altijd optimistisch en bleef hij knokken voor een comeback, staat in een verklaring van zijn familie.

"Vanmiddag stond er eigenlijk een afspraak in de agenda om over een nieuwe cd te praten", zegt zijn manager. "Die droom heeft Albert niet mogen voltooien."

Aanrijding
Tijdens zijn revalidatie werd West vorige week op zijn driewieler aangereden door een racefietser. Hij werd zwaargewond opgenomen op de intensive care.

"Bij het krieken van de dag, juist terwijl de vogels rond het St. Elisabeth Ziekenhuis met hun eerste lied begonnen, sloot onze Appie daar voorgoed de ogen", zegt zijn familie.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 11
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/16/Zanger-Albert-West-(65)-overleden.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl