Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Normaal zegt ‘Ajuu, de mazzel!’
Normaal zegt ‘Ajuu, de mazzel!’
16-06-2015

Normaal stopt, het is over en uit! Normaal sluit op 19 december 2015 haar 40-jarig bestaan af met een spectaculair afscheidsconcert, getiteld ‘Ajuu, de mazzel!’ in het GelreDome in Arnhem. Met een spectaculaire show, waarin de band terugblikt op de afgelopen vier decennia, belooft het een grootse en memorabele avond te worden voor zowel de band als haar vele aanhangers.

Op 14 mei jongstleden vierde de band nog met 12.000 aanhangers het 40-jarig jubileum in Lochem; de plek waar het ooit allemaal begon. Dit jubileumoptreden vormde het startschot voor de laatste veldtocht (tour). Daarnaast kwam er een nieuwe cd uit, getiteld '40-joar HØKEN' en verscheen er op 27 mei bij de VPRO een film over de band Normaal, welke door meer dan 1 miljoen kijkers werd bekeken.

Voor de band Normaal is nu het moment aangebroken om te stoppen en er definitief een punt achter te zetten. Ben Jolink: ”Een keer is de koek op en i-j mot stoppen op 't hoogtepunt."

Normaal zou Normaal niet zijn zonder hier een feestelijke gelegenheid en een verrassend laatste optreden van te maken. Normaal zal verschillende sets verzorgen waarbij de band een greep doet uit haar rijke repertoire en de band zal het GelreDome omtoveren tot een grote feesttent met haar opzwepende muziek, maar daarnaast ook tot een knusse Achterhoekse bruine kroeg met akoestische nummers.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 7
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/18/Normaal-zegt-%E2%80%98Ajuu,-de-mazzel!%E2%80%99.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl