Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Nieuwe single Harten 10 - Hou Me Vast
Nieuwe single Harten 10 - Hou Me VastNieuwe single Harten 10 - Hou Me Vast
19-10-2015

Harten 10 sluit het jaar 2015 af met een compleet nieuwe single. Na hun deelname aan ‘Bloed, Zweet en Tranen’ begin dit jaar en de succesvolle single ‘Dat was vroeger‘, is het nu de single ‘Hou me vast’wat het Overijsselse duo uitbrengt. Een vrolijk up-tempo nummer dat geschreven is door Olav Hesselmans en opgenomen door Jeroen Dirksen.

Hou me vast‘ gaat over het geluk dat je kan treffen, dat het je kan verrassen en je dit beter kunt vasthouden. Het is een opzwepend nummer waarin, in tegenstelling tot andere singles, Martien begint met een solo. “We bewaren het mooiste voor het laatst.”, grapt de zanger. Grappen en grollen is het duo vaak voor in. Zo hebben ze in de videoclip de, door Olav Hesselmans geschreven, tekst letterlijk genomen.

Inmiddels zijn Martien en Tineke in het Noorden en Oosten van het land al prima ingeburgerd wat populariteit betreft. Na het uitbrengen van het nummer ‘Dat was vroeger‘ kwam er steeds meer respons van uit het hele land. “Die weg willen we graag in.”, vertelt het duo. ‘Hou me vast‘ is een geheel nieuw nummer, dat wellicht de voorloper is van een compleet nieuwe album. Het duo is al druk bezig met nog meer nieuwe nummers. Daar binnenkort meer nieuws over.

 

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 66
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/26/Nieuwe-single-Harten-10---Hou.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl