Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Martin Dams vertelt over zijn vertrek bij Ancora en over z’
Martin Dams vertelt over zijn vertrek bij Ancora en over z’
21-12-2015

Het bericht dat Martin Dams terug zou treden als zanger van de populaire band Ancora kwam als storm in een glas water. Niemand had verwacht dat hij na 2.5 jaar zou stoppen met dit project. Vorige week werd bekend gemaakt dat Patrick van Bree hem per 1 januari 2016 zal opvolgen. Tijdens het Mega Piraten Festijn in het Gelredome overhandigde Martin zijn Ancora jas al aan Patrick. Martin:‘Ik weet zeker dat Patrick een uitstekende opvolger is en wens hem heel veel succes’. 

 

‘Een half jaar geleden had ik me al voorgenomen om dit jaar te stoppen met Ancora. Het plannen van een afspraak met alle betrokkenen en hun eigen agenda's is een klus op zich. We hebben allemaal een privéleven en daarnaast allemaal een baan. Mijn gevoel zei me te werken aan eigen repertoire in een ongedwongen sfeer. Lekker met muziek bezig zijn,' vertelt Martin.

 

Geheel onverwachts  kreeg Martin enkele weken geleden op een ochtend een mailtje van een castingbureau. ‘Omdat ik nergens ben ingeschreven reageerde ik daar niet op. Tussen de middag verscheen er wederom een bericht van dat bureau in m'n mailbox. Ook deze negeerde ik. Om 15.30 uur werd ik gebeld door een dame van dat castingbureau die mij vertelde dat ze iemand zochten voor een tv commercial. Ik gaf aan dat ik geen belangstelling had en gaf haar een telefoonnummer van een collega zanger. Na 10 minuten belde ze terug. Ik vroeg of het gelukt was met die collega. Als antwoord kreeg ik nee.....ik wil jou echt heel graag. Ze vertelde wie de opdrachtgever was en wat de bedoeling was. Het bleek te gaan om de BOB commercial van het Ministerie. Ze gaf ook aan dat er 4 kandidaten geselecteerd waren. Ik stemde uiteindelijk in om mee te dingen in de race. De volgende dag kreeg ik te horen dat ze mij hadden uitgekozen. Ik werd die maandag daarop volgend verwacht voor de opname van de commercial.

 

Ik vroeg haar welk lied ik moest doen en in overleg met haar besloten we een nieuw nummer te schrijven.  Gelijk belde ik Edwin van Hoevelaak en Frank Swenne om elkaar te treffen in de studio. Diezelfde nacht hebben we in de studio van Edwin van Hoevelaak het nummer ‘Dat is nu over’ gemaakt.  Een dag later is de commercial opgenomen die inmiddels al wordt uitgezonden op tv. Bovendien is de BOB commercial binnen 48 uur al meer dan 12.000 keer bekeken op mijn Facebookpagina, aldus Martin.

 

Uiteraard zal Martin deze single in januari lanceren. Komende week wordt de videoclip opgenomen. In 2016 zal ik met een eigen team werken aan nieuwe eigen nummers. Ik heb er zin in en we gaan ervoor’, meldt Martin.
Vorige pagina
 

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 30
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/37/Martin-Dams-vertelt-over-zijn-vertrek.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl