Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Bennie Jolink sabelt Serious Request neer
Bennie Jolink sabelt Serious Request neer
21-12-2015


Zanger Bennie Jolink nam zaterdagavond afscheid met zijn band Normaal en kon het daarbij niet laten flinke kritiek te uiten op de 3FM-actie Serious Request die dit jaar geld inzamelt voor kinderen in conflictgebieden.
 
Bennie Jolink noemde de dj's in het Glazen Huis ''een stel publiciteitsgeile aanstellers met een megasalaris". De band Normaal werd benaderd met de vraag of er gecollecteerd mocht worden voor de Rode Kruis-actie. Dat zag Jolink niet zitten, vertelde hij het publiek in een uitverkocht GelreDome in Arnhem. ''Ik heb nee gezegd'', aldus Jolink.

''Het is een publiciteitsstunt waarbij er uiteindelijk tonnen aan de strijkstok blijven hangen. Als iemand geld wil geven, doe dat dan aan het KWF, het Koningin Wilhelmina Fonds voor onderzoek tegen kanker." Drummer Jan Manschot, mede-oprichter van Normaal, overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

Het Glazen Huis van Serious Request staat dit jaar in Heerlen. Intussen hebben Giel Beelen, Domien Verschuuren en Paul Rabberink ruim 1,2 miljoen euro voor het Rode Kruis opgehaald. De dj's draaien verzoeknummers tegen betaling en in het hele land worden acties gehouden om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De hulporganisatie besteedt de opbrengst dit jaar aan kinderen en jongeren in conflictgebieden als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo.

 

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 22
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/38/Bennie-Jolink-sabelt-Serious-Request-neer.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl