Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Smurfke telt af met 10 kleine smurfen
Smurfke telt af met 10 kleine smurfen
23-01-2016

TWIJZEL – Om het nieuwe jaar alvast goed van start te gaan komt Smurfke meteen goed met de deur in huis vallen. Zijn nieuwe titel ‘Tien kleine smurfen’ komt dan ook per direct uit en is te downloaden in de diverse webshops en ook te beluisteren in de diverse bekende streamingdiensten. De populaire Friese zanger weet met zijn feestmuziek menig feesttent op de kop te krijgen. Zijn nieuwe single is dan ook wederom een gezellige feestplaat met een hoog meezinggehalte.


De zanger is al flink wat jaren actief in de muziek en weet zijn publiek tijdens optredens goed te bespelen. Het is daarom dan ook niet raar dat de zanger ieder optreden tot een waar feest weet te maken. Smurfke heeft onlangs twee albums uitgebracht waarvan diverse nummers nog dagelijks te horen zijn op de radio in de regio. Met zijn nieuwe titel hoopt hij ook landelijk een succesje te kunnen boeken.


De single is opgenomen in de Bughouse Studio te Groningen welke eveneens verantwoordelijk is voor de arrangementen en de mastering. De tekst is door Smurfke(Johannes Stienstra) zelf geschreven.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 71
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/43/Smurfke-telt-af-met-10-kleine.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl