Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop op verzoek
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Drugs Rotsoai
De Hunekop
05:31
Recent gedraaid:
Het gezelligste station op internet
Jinglestudio.nl
05:31
Laat Mij Maar Alleen
Henk Damen
05:27
Nu Ben Ik Oud
Leo De Kraai
05:24
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop op verzoek
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop op verzoek
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Smurfke telt af met 10 kleine smurfen
Smurfke telt af met 10 kleine smurfen
23-01-2016

TWIJZEL – Om het nieuwe jaar alvast goed van start te gaan komt Smurfke meteen goed met de deur in huis vallen. Zijn nieuwe titel ‘Tien kleine smurfen’ komt dan ook per direct uit en is te downloaden in de diverse webshops en ook te beluisteren in de diverse bekende streamingdiensten. De populaire Friese zanger weet met zijn feestmuziek menig feesttent op de kop te krijgen. Zijn nieuwe single is dan ook wederom een gezellige feestplaat met een hoog meezinggehalte.


De zanger is al flink wat jaren actief in de muziek en weet zijn publiek tijdens optredens goed te bespelen. Het is daarom dan ook niet raar dat de zanger ieder optreden tot een waar feest weet te maken. Smurfke heeft onlangs twee albums uitgebracht waarvan diverse nummers nog dagelijks te horen zijn op de radio in de regio. Met zijn nieuwe titel hoopt hij ook landelijk een succesje te kunnen boeken.


De single is opgenomen in de Bughouse Studio te Groningen welke eveneens verantwoordelijk is voor de arrangementen en de mastering. De tekst is door Smurfke(Johannes Stienstra) zelf geschreven.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 23
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/43/Smurfke-telt-af-met-10-kleine.html

Copyright © 2014 - 2019 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl