Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Fokko Kramer dendert door met carnavalskneiter
Fokko Kramer dendert door met carnavalskneiter
23-01-2016

GRONINGEN – Fokko Kramer kwam vorig jaar rond carnaval op de valreep met een carnavalskraker van jewelste. De Groninger presentator en showbizzjournalist was net te laat om het nummer landelijk in de hitlijsten te krijgen. Daarop is in samenwerking met het label Marcotto Producties besloten het nummer alsnog breder en landelijk onder de aandacht te brengen.

Fokko Kramer is zoals hij zichzelf noemt geen zanger of artiest maar weet met dit nummer wel aandacht te vragen voor de landelijke politiek. In een vrolijk en luchtig lied benoemt hij, vanuit publiekelijk oogpunt, de misstanden van het kabinet. De single word inmiddels al flink omarmt door diverse tv en radiostations en werd door TV Oranje genomineerd tot ´Carnavalskneiter van het jaar 2015´.

Tegenwoordig is Fokko Kramer nog steeds volop actief. Hij presenteert dan ook bij diverse regionale omroepen een shownieuwsbulletin. Ook is de journalist inmiddels bezig een nieuw nummer op te nemen in samenwerking met Martin Sterken. ,,Wie denkt dat Fokko Kramer stil achter de geraniums zit heeft het dus mis´´, aldus Fokko.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 50
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/44/Fokko-Kramer-dendert-door-met-carnavalskneiter.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl