Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Frontman van The Sunstreams, Wim Liebers overleden
Frontman van The Sunstreams,  Wim Liebers overledenFrontman van The Sunstreams,  Wim Liebers overledenFrontman van The Sunstreams,  Wim Liebers overleden
20-03-2016

GROESBEEK – Wim Liebers, in Groesbeek beter bekend als Wim dn Bul, is overleden. Dit heeft zijn familie zaterdagavond bekend gemaakt.

Liebers was een van de grootste artiesten in Groesbeek en bekend als de leadzanger van The Sunstreams (tot 1995) en daarna Summersound. Al vanaf jongs af aan, Wim was 9, was hij gek op met name Oostenrijkse muziek. Na een accordeoncursus gevolgd te hebben kreeg Wim niet veel later zijn eerste eigen accordeon.

Het repeteren gebeurde in de huiskamer van Ome Piet Visser, de bedenker van de naam The Sunstreams. Deze band bracht vanaf de begin jaren ’60 26 singles uit. “Aan de grens van de Duitse heuvelen” uit 1979 was daarvan de meest succesvolle. In 1995 stopte de band er mee en Liebers startte met twee anderen een nieuwe band: Summer Sound.

In 2007 moest hij op 61-jarige leeftijd zijn muziekcarrière beëindigen door problemen met zijn nek, door de vele jaren dat hij met zijn accordeon liep. Hij is daarvoor in 1998 nog geopereerd maar dat mocht niet baten. Ook de gitarist van SummerSound kon niet meer verder door knieproblemen. De carrière van Liebers duurde in totaal zo`n 46 jaar.

Wim Liebers is zeventig jaar geworden.

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe!

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 22
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/52/Frontman-The-Sunstreams-Wim-liebers-overleden.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl