Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Gyna presenteert nieuwe single hemel op aarde
Gyna presenteert nieuwe single hemel op aarde
13-04-2016

Zangeres Gyna uit het Friese De Westereen is terug van weggeweest. Na o.a. de hit-singles “Ik Kan De Hele Wereld Aan” en  “Ik Ga Weer Van Je Dromen” was het een tijdje stil rondom haar en nam ze alle tijd voor haar gezin. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en eind vorig jaar was ze weer in één klap terug met de single “Zonder Jou”. Nu 2016 is het tijd om aan dat succes een vervolg te geven en is er weer een gloednieuwe single getiteld “Hemel op Aarde”. Een lekker in het gehoor liggende single met een rake tekst. De productie was wederom in handen van Gerto Heupink en de videoclip is gemaakt door Danny The Clip-Company.

In de clip die opgenomen is in een gezellig restaurant zie je dat Gyna haar tegenspeler 'De hemel uit aarde' vindt. Als ze beiden in de keuken staan vliegt de fonk over….In de loop van de week is het resultaat te bewonderen bij TV Oranje en uiteraard op YouTube.

Op zaterdag 29 april as. vindt de officiële presentatie plaats bij Restaurant & Partycentrum Old Dutch in De Westereen. Meewerkende artiesten zijn: Nienke de Ruiter, Reina, Jan Doddema, Peter van Dekken, Jelle Jitze, Bertus, Jayden, A3aan Drost, Klazina, Fedde, Grutte Geart en Trienes. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt € 5.00.

Via de bekende downloadportals zoals ITunes en streaming media zoals Spotify is de, op het platenlabel Cd-Hamster Music uit gebrachte single, te kopen en te beluisteren.Een single die je werkelijk moet horen en wel eens hoge airplay zou kunnen krijgen bij de radiostations. Fotocredits: Erwin Jonkman Fotografie.

Meer Gyna: https://www.facebook.com/ZangeresGyna/

RTV: Score Promotions
Dennis van der Kraan
Tel : 06-41985707 
Email: dennis@scorepromotions.nl

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 14
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/54/Gyna-presenteert-nieuwe-single-hemel-op.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl