Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Tot je nek kraakt.....nieuwe single van Barry Badpak
Tot je nek kraakt.....nieuwe single van Barry Badpak
28-04-2016

Op 1 mei 2016 verschijnt de nieuwe single 'Tot je nek kraakt’ van Barry Badpak. In januari van dit jaar bracht Barry het nummer ‘Mijn naam is’ uit en nu komen de heren met splinternieuwe muziek. De track begint met een stevige beat waardoor het moeilijk is om de heupen stil te houden. De vertrouwde Barry is in een bijzonder dansbaar jasje gestoken en brengt de zomer met zich mee. Het nummer gaat over de mooiste hobby van de wereld: drinken.

De mannen van Barry Badpak zijn niet te stoppen. Hun muzikale fantasie is levendig en snel. Door ritmisch hoogstaande klanken te combineren met zang over drankgelag hebben de heren goud in handen. Want wie wil er nu geen dansje wagen als dit liedje uit de speakers pompt? Een klassieke Barry met een zonnige knipoog. Wat dit nummer extra bijzonder maakt, is dat het geschreven is met behulp van alle Facebookfans. Door te reageren op een post hebben zij allemaal ideeën aangedragen die in het nummer verwerkt zijn.


Barry Badpak is een Leids fenomeen dat opgericht is in 2011. Het driekoppige duo startte als een uit de hand gelopen grap, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de muzikale feest-scene. Van kamelenteen, grasmaaier, broodje van kootje, disco machen en hockeymeisjes tot Leiduh, ga je mee naar mijn tent, mijn naam is en de motorboot. Barry Badpak heeft een visie en is van plan deze met de wereld te delen via de muziek.


Op dit moment werkt Barry Badpak hard aan een eigen talkshow. Deze show zal verhalen van bekenden en onbekenden gaan belichten en de heren duiken menig keer in iemands levensverhaal. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor een eigen film nog altijd bezig. Verder staat op 22 oktober 2016 Leiden Ordinair 5 op de planning. Ditmaal vindt dit feest plaats in Gebroeders de Nobel in Leiden. Een jubileum voor de heren dat garant gaat staan voor een waanzinnig feestje.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 24
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/59/Tot-je-nek-kraaktnieuwe-single-van.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl