Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Oude tijden herleven voor Jan & Jan
Oude tijden herleven voor Jan & Jan
07-10-2016

Jan van de Beld (bekend van het duo van Jan & Zwaan) en John Haze zijn samen de studio in gedoken en hebben als duo Jan & Jan een single uitgebracht met de titel ‘je ging de wijde wereld in’. Het nummer zal menigeen bekend in de oren klinken omdat het in 1980 voor het eerst werd uitgebracht door The Sunstreams. De karakteristieke eigenschappen van het liedje zijn behouden gebleven waardoor je je meteen terug waant in de tijd van toen.

Dat het goed in de smaak valt is gebleken. Het nummer wordt dan ook volop aangevraagd bij menig piratenzender en tijdens optredens. John Haze geniet als ras muzikant en zanger grote bekendheid en is absoluut geen onbekende in het vak. Hij tekende dan ook voor de productie. Samen met Jan van de Beld is het een unieke meezinger geworden.

Op dit moment loopt de promotie van de single volop en zullen de heren voor de promotie op vele stations live te horen zijn middels een studiobezoek of een telefonisch interview. Verder is het plaatje te beluisteren in de diverse streamingdiensten en te koop bij de daarvoor bestemde downloadshops.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 29
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/66/Oude-tijden-herleven-voor-Jan-.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl