Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
De Suskes " Melken doe je zo !! "
De Suskes
10-05-2017De nieuwe single van De Suskes heet "Melken doe je zo". Dit zeer bijzondere feesttrio heeft een echte boerenrock en -feestplaat opgenomen. Dit nieuwe lied gaat ...het in de feesttenten en feestzalen enorm goed doen. De klompen kunnen tijdens de vele feesten dit jaar aan blijven. "Melken doe je zo" is de opvolger van "Ode aan de barman". In deze nieuwe tenthit zit een korte cursus (droog-) melken verwerkt in de vorm van een dansje. Ook het youtube-kanon de "Arumer trekkerspotter" laat zich van zijn beste kant horen. Natuurlijk zullen niet alleen de boeren uit hun dak gaan met dit vrolijke lied, ook mensen met een wat mindere agrarische achtergrond zullen deze plaat zeker waarderen. De Suskes hebben in hun bestaan reeds twee keer een party-award gewonnen in de categorie "beste feestband" van het land. De bijbehorende videoclip moet je gezien hebben met o.a. Trekker spotters arum en Johannes Rypma!!!

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 21
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/77/De-Suskes-Melken-doe-je-zo-.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl