Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Romana - als jij je geld kon verdienen met liegen
Romana - als jij je geld kon verdienen met liegen
10-05-2017
Romana van der Linden werd op 16 mei 1991 geboren in Leeuwarden. Vanuit haar wiegje verblijdde zij al vroeg haar vader, moeder en broertje met haar mooie stemgeluid. En jong geleerd is oud gedaan, dus Romana zong al snel mee met radio en CD. Ze begon het steeds leuker te vinden en het duurde dan ook niet lang voordat zij haar debuut op feestjes mocht maken.
 
Daar bleef haar talent niet onopgemerkt en in 2006 kreeg zij haar eerste platencontract bij Pink Records. Na de singles 'Mijn Allereerste Zoen' en 'Als Mijn Droom Weer Verdwijnt' werd zelfs in 2007 een heus album uitgebracht: 'Met Veel Liefs'. En daar bleef het niet bij, want als klap op de vuurpijl stond zij al verschillende malen op het Mega Piraten Festijn en zelfs op het Giga Piraten Festijn in het Gelredome.
 
Na enkele jaartjes in de luwte is het nu weer tijd voor een nieuwe stap op Romana's carrièreladder. Romana is niet meer dat kleine kindsterretje, maar een volwassen vrouw en daar hoort nieuw, passend repertoire bij. En wiens hulp kun je dan beter inroepen dan die van topproducer Manfred Jongenelis. Zoals bij hem gebruikelijk, ging hij eerst op zoek naar een nieuwe sound voor Romana en een liedje dat in één klap laat horen, hoe zij gegroeid is.
 
Dankzij het unieke zangtalent van Romana is het resultaat dus helemaal om te smullen. En met de Koos Alberts Award 2016 voor Meest Veelbelovende Zangeres op zak, voorspellen wij zeker een groot en succesvol vervolg op de toch al imposante carrière van deze mooie jonge zangeres.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 22
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/78/Romana-Als-jij-je-geld-kon-verdienen-met-liegen-.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl