Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Luisteren met onze webplayer Luisteren met Realplayer Luisteren met Winamp Luisteren met Windows media player
Now playing:
Sneek
Rolling Home
16:02
Recent gedraaid:
Big Bad John
Jimmy Dean
15:59
The Difference
The Wallflowers
15:55
Alex
06
15:52
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Nu op Friesepiraten.nl:
Nonstop Playlist
Facebook
Wij zoeken nog dj,s iets voor jou? mail dan naar info@friesepiraten.nl
Nieuwe single van Rika draagt titel Als hij wist
Nieuwe single van Rika draagt titel Als hij wist
15-05-2017

SAPPEMEER – De Groningse zangeres Rika is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige artiestencircuit. Met haar nieuwste titel ‘Als hij wist’ weet ze weer een krachtige schlager te presenteren die op haar eigen label (HBR Producties) is uitgebracht. Vorig jaar wist ze te verrassen met de titel ‘liefde zonder berouw’ en bracht ze een duet met Coen Laning. Nu gooit de zangeres het over een geheel andere boeg. De route in 2017 is al uitgestippeld waarbij haar eerste album zal verschijnen op 29 oktober. Zelfs een nieuw duet met een andere artiest ligt in de lijn der verwachtingen.

De komende tijd is het eerst de bedoeling haar nieuwe single volop onder de aandacht te brengen en het publiek enthousiast te maken voor haar nieuwe album. Het nummer is opgenomen en geproduceerd door Gerto Heupink, die ook het album zal produceren. Voor de bijbehorende clip is Rika afgereisd naar Texel. De clip laat duidelijk zien dat emoties en gevoelens soms moeilijk onder controle te houden zijn.

Inmiddels is er gestart met de landelijke promo van deze gloednieuwe, goed in het gehoor liggende schlager. Ook zal de zangeres weer diverse stations vereren met een bezoekje om de promo extra kracht bij te zetten. Daarnaast zal het nummer te beluisteren zijn in de diverse streamingportals en te downloaden in de bekende webshops.

piratenhits, internetpiraat, internetradio en hollandsehits

Kom gezellig mee luisteren naar de beste piratenhits nederland, nederlandstalig, hollandsehits, Hollands en Nederlandstalige muziek. dit is gezelligste internetradio nederland uw internetpiraat. internet radio

Altijd online de beste Nederlandstalige geheimezender en piratenhits. 24 uur per dag de mooiste muziek op uw piraten internetradio online.

Buma/Stemra licentie : SW15N.0075
Sena licentie : SW1009.15

Gebruikers online : 24
https://www.friesepiraten.nl/nieuws/81/Nieuwe-single-van-Rika-draagt-titel-Als-hij-wist.html

Copyright © 2014 - 2024 Friesepiraten.nl. Alle rechten voorbehouden. by: Frisianwebhosting.nl